Αυγενάκης: «Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάζει τον κόσμο και ακόμα περισσότερο τις τοπικές περιοχές» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Αυγενάκης: «Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάζει τον κόσμο και ακόμα περισσότερο τις τοπικές περιοχές»

 Τη συνεχή επένδυση του υφυπουργείου ΑΘλητισμού στον Αθλητικό Τουρισμό, επισήμανε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον χαιρετισμό του στο 33ο Συνέδριο των αθλητικών δημοσιογράφων της Ελλάδας και της Κύπρου, που αναβιώνει έπειτα από 9 χρόνια, στην επέτειο των 70 ετών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. 


Ο κ. Αυγενάκης στάθηκε επίσης στη μεγάλη δύναμη του Αθλητισμού και στη διεξαγωγή στη χώρα μας μεγάλων διεθνών γεγονότων, «που αφήνουν αισθητό το αθλητικό και οικονομικό τους αποτύπωμα και κάνουν καλύτερη την κοινωνία και τα παιδιά μας», όπως σημείωσε. 

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Πέτρου Λινάρδου και με ζωτική θεματολογία, με κυρίαρχη τον Αθλητικό Τουρισμό, τα οφέλη του και την διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» σε 9 μήνες, του χρόνου τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: 
«ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΚΥΠΡΟΥΣ
Tο 33ο Συνέδριο των αθλητικών δημοσιογράφων της Ελλάδας και της Κύπρου, που αναβιώνει έπειτα από 9 χρόνια, στην επέτειο των 70 ετών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαιότατου Πέτρου Λινάρδου και με ζωτική θεματολογία, με κυρίαρχη τον Αθλητικό Τουρισμό, τα οφέλη του και την διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» σε 9 μήνες, του χρόνου τον Σεπτέμβριο.

Τους καλωσόρισα στον τόπο μας, ιδιαίτερα τους Κυπρίους αδελφούς μας και υπογράμμισα τη μεγάλη δύναμη του Αθλητισμού, που όλοι μας υπηρετούμε από διαφορετικά μετερίζια, στο να αλλάζει τον κόσμο κι ακόμα περισσότερο τις τοπικές περιοχές.
Επισήμανα πόσο επενδύουμε στον Αθλητικό Τουρισμό, με υποδομές και διεξαγωγή μεγάλων διεθνών γεγονότων (εθνικών, όπως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας και τοπικών, ανά περιοχές με Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα), αλλά και με μικρότερης εμβέλειας, που αφήνουν αισθητό το αθλητικό και οικονομικό τους αποτύπωμα και κάνουν καλύτερη την κοινωνία και τα παιδιά μας.

Ειδικά στην Κρήτη κι ακόμα περισσότερο στο Ηράκλειο, έχουμε δουλέψει και συνεργαστεί άριστα με την τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού και με τους τουριστικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού καθιστώντας το νησί σημείο αναφοράς. 

Κι είμαστε εδώ, ενώνοντας δυνάμεις, για να πάμε τον τόπο και την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα. Τους κάλεσα όλους να ξαναβρεθούμε του χρόνου τον Σεπτέμβριο στη μεγάλη γιορτή της Μεσογείου, στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, στο Karteros Beach Sports Center, αλλά και λίγο νωρίτερα, στις 4-5 Μαρτίου, στο δρομικό αγώνα Karteros Run.

Θερμά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του Συνεδρίου και τις συγκινητικές βραβεύσεις, όπως ακριβώς τους άξιζε, στον θρύλο Ολυμπιονίκη, Σταύρο Τζιωρτζή, στους σκαπανείς της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Κρήτη, Σώτο Παιδάκη, Κώστα Βεζυράκη και στον Πρωταθλητή μας, Νίκο Λινάρδο, στη μνήμη του πατέρα του, Πέτρου.

Μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρη Γαλαμάτη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Καπελλάκη, τον φίλο Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Χρυσοστόμου, την εκπρόσωπο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Κέλλυ Χατζηιωσήφ, τον επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, Παναγιώτη Φελούκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Γιώργο Πιτσούλη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά, τον Πρόεδρο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλη Βλατάκη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», Νίκο Νταμπακάκη, τον Πρόεδρο του ΕΑΚ Ηρακλείου, Λευτέρη Ζερβό, τον Πρόεδρο, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΤ, την «ψυχή» και οικοδεσπότη του Συνεδρίου, Αντώνη Παπουτσάκη, τους αθλητικούς συντάκτες Ελλάδας και Κύπρου και μέλη της αθλητικής οικογένειας».

ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........