Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο έθιμο της "Βαρέλας"


Στο έθιμο της «Βαρέλας» το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος στον αναπλασμένο Σταυρό της πόλης, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Δήμου. 


 

Ο Δήμαρχος δώρισε στον Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη το καθιερωμένο καλάθι και ευχήθηκε στους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην Τροχαία να έχουν καλή χρονιά με υγεία, με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερα ατυχήματα στους δρόμους. 


Η Φιλαρμονική του Δήμου έδωσε τον τόνο στην εκδήλωση με γιορτινές μελωδίες ενώ ο Δήμαρχος έκανε και μια μικρή βόλτα με ένα από τα δύο ρετρό αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν ειδικά για την περίσταση προκειμένου να δείξουν στους νεότερους και να θυμίσουν στους παλιότερους πως ρυθμιζόταν η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο. 

 

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........