Η RevitUp.direct συμμετείχε ενεργά στην Xenia 2022

 Η RevitUp.direct συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση της Xenia 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου, οι συνεργάτες έδωσαν δυναμικά τον παρόν τους σε μία κομβική εμπορική συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουρισμού, έπειτα από μία επιτυχημένη χρονιά για τον κλάδο.



Ξενοδόχοι και στελέχη της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της RevitUp για θέματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Web Development στο περίπτερο της (Hall 1 – E24). Επιπλέον, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Digi Hotel, ο συνιδρυτής της RevitUp.direct, Γιώργος Εργαζάκης, παρουσίασε καινοτόμες προτάσεις για το μέλλον του Revenue Management. Με το βλέμμα στραμμένο στα Big Data, οι πωλήσεις αντιμετωπίζονται ως δυναμικές, υιοθετώντας κερδοφόρες στρατηγικές που μετασχηματίζουν το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Η RevitUp υποστηρίζει με όραμα και τεχνογνωσία τα ξενοδοχεία του μέλλοντος, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις της Xenia. Οι συνεργάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2023 με πρωτοποριακές προτάσεις που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της φιλοξενίας.

Σχετικά με Revitup.direct

Η Revitup.direct προσφέρει υπηρεσίες Digital & Performance Marketing, Revenue & Yield Management, καθώς και Business Intelligence εργαλεία στο χώρο της φιλοξενίας πάνω από 10 χρόνια. Παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις Sales & Marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η έμπειρη ομάδα της Revitup.direct γεφυρώνει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση. Πάντα στο πλευρό του πελάτη, μετασχηματίζει την ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην εκάστοτε επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για τη σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........