Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Σητείας για το ύψος της χρηματοδότησης για την κάλυψη των ζημιών από την πλημμύρα τον Οκτώβριο του 2022 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Σητείας για το ύψος της χρηματοδότησης για την κάλυψη των ζημιών από την πλημμύρα τον Οκτώβριο του 2022

 Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δήμο Σητείας με το Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Λασιθίου και κλιμάκιο από το Υπουργείο Υποδομών  και Μεταφορών.


Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση του ύψους της χρηματοδότησης μετά τις αυτοψίες -στις πληγείσες περιοχές από την πλημμύρα – που πραγματοποιήθηκαν στα σημεία που είχαν αποστείλει από τη Π.Ε. Λασιθίου στους εμπλεκόμενους φορείς-υπηρεσίες.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης «Η Π.Ε. Λασιθίου ζητάει από το κεντρικό κράτος τουλάχιστον 7,5 εκ. για τις ζημιές που προέκυψαν στις 15 Οκτωβρίου στη Σητεία, τόσο για την οδοποιία όσο και για τον επανακαθορισμό της κοίτης των ποταμών και των ρεμάτων στην πληγείσα περιοχή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ