Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το ΕΑΠ τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου

 Η Διοίκηση, οι Καθηγητές και το Διοικητικό Προσωπικό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο του ιδρύματος στην Πάτρα (Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΤΚ: 26335).

 


Ακολούθως και ειδικότερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, την οποία για πρώτη φορά διοργανώνει το Ίδρυμά, για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ελληνικής Παιδείας και στην οποία η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ κα Ελένη Μπολιάκη θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα «Οι Τρεις Ιεράρχες και το Έργο τους». 

Στην εκδήλωση θα αποδοθούν επίκαιροι ύμνοι από το Βυζαντινό Χορό «Απόστολος Ανδρέας» υπό τη Διεύθυνση του Λαμπαδαρίου του νέου Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Πατρών, Θεολόγου M.A.Th. κ. Σπύρου Σκιαδαρέση". 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........