Γιάννης Πλακιωτάκης απο Ηράκλειο - Το λιμενικό θα ενισχυθεί με 70 σκάφη και 250 νέα οχήματα" - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Γιάννης Πλακιωτάκης απο Ηράκλειο - Το λιμενικό θα ενισχυθεί με 70 σκάφη και 250 νέα οχήματα"

 

Στην τεράστια συμβολή του λιμενικού σώματος για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, αναφέρθηκε νωρίτερα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την επίσκεψή του στο Κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ηρακλείου, Μάξιμο Σενετάκη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, Β. Καρκανάκη.Όπως είπε ο Υπουργός, τα στελέχη του Λιμενικού είναι έμπειρα και πλήρως στελεχωμένα, έτοιμα να επέμβουν σε οποιαδήποτε επιχειρησιακή απαίτηση.
Μάλιστα, τόνισε πως οι μεταναστευτικές ροές μειώθηκαν σε ποσοστό 80%...

"Εργάζεστε κάτω από αντίξοες συνθήκες και το αναγνωρίζουμε, Στόχος είναι η ενίσχυση τω δυνατοτήτων. Το λιμενικό θα ενισχυθεί με 70 σκάφη και 250 νέα οχήματα", ανέφερε.

Και πρόσθεσε ότι "300 στελέχη, πλοίαρχοι και μηχανικοί θα ενισχύσουν το Σώμα. Καλότυχο να είναι", είπε, ενώ ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμης Δουβής απάντησε ότι πάντα ο Υπουργός είναι στο πλευρό του Λιμενικού.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης λιμενικών ανατολικής Κρήτης, Γιώργος Σφακιανάκης από την πλευρά του, τόνισε ότι τα επιχειρησιακά μέσα δεν αρκούν και ότι χρειάζεται ουσιαστική ενίσχυση για ένα καλύτερο 'αύριο'.

Ένα επίδομα αντίστοιχο με εκείνο των 600 ευρώ σε μόνιμη βάση, ζήτησε από την πλευρά του το μέλος της Ένωσης λιμενικών, Μενέλαος Δαφέρμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ