«Λουλούδια στο Πιάνο»ένα ρεσιτάλ για φωνή και πιάνομε την Εμμανουέλα Νινιράκη και τον Μανώλη Κανακάκηστο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ!

«Λουλούδια στο Πιάνο»
ένα ρεσιτάλ για φωνή και πιάνο
με την Εμμανουέλα Νινιράκη και τον Μανώλη Κανακάκη
στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ! 


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 

 

// Στολίσαμε λουλούδια στο πιάνο κι αυτά έγιναν τραγούδια
για να ανθίσουμε κι εμείς μαζί τους. //

 

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Εμμανουέλα Νιράκη και ο εξαιρετικός Μανώλης Κανακάκης (πιάνο) έρχονται την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ με σκοπό να μας ταξιδέψουν σε μουσικά τοπία και μαγικές θάλασσες!


 
Το ταξίδι μας ξεκίνησε από λαϊκά στενά και ρεμπέτικους δρόμους, δρόμους γεμάτους μνήμες. Φτάσαμε στις ρετρό Αθηναϊκές συνοικίες που περπάτησε ο Αττίκ και στην οδό Ονείρων που έφτιαξε ο Μάνος Χατζιδάκις. Γεμάτοι όνειρα συνεχίσαμε την πορεία μας μέχρι να βρούμε το Μανώλη Χιώτη και το Γιώργο Ζαμπέτα σε κάποιο κοσμικό κέντρο της εποχής.

 


Ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιάννης Σπανός μας περιμέναν στη μπουάτ της οδού Αριστοτέλους για να μοιραστούν μαζί μας μυστικά και τραγούδια που δεν είχαν ακόμη τραγουδηθεί. Η νυχτερινή μας βόλτα ήταν μαγική κι ονειρεμένη, μια στιγμή φάνηκε κι ο Μίκης Θεωδοράκης να μας προσκαλεί από μακριά σε μια όμορφη πόλη. Πήγαμε, κι ο Σταύρος Ξαρχάκος ήταν εκεί, σ’ εκείνη την πόλη, στου Θωμά το μαγαζί, για να μας θυμίσει από που ξεκίνησε το ταξίδι μας.
 
Σ‘ εκείνα τα μέρη που πήγαμε εμείς, ψάχνοντας, μελετώντας και δουλεύοντας το νέο μας μουσικό εγχείρημα θέλουμε να σας ταξιδέψουμε. Να κάνουμε παρέα αυτή τη διαδρομή μέχρι να γίνουμε μια αγκαλιά, να τραγουδήσουμε μαζί και να ανθίσουμε σαν λουλούδια πάνω στο πιάνο.
 
Επιμέλεια: Εμμανουέλα Νινιράκη, Μανώλης Κανακάκης
 
Σας περιμένουμε!
 
ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 4, Ηράκλειο
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης 20:30  || Είσοδος 10€ με ποτό

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις  2810301137

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........