Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Μαλεβιζίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Μαλεβιζίου

 Μεν. Μποκέας: «Με τη συνεργασία όλων θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για το Μαλεβίζι»

«Με τη συνεργασία όλων θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για το Μαλεβίζι το 2023» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου.


«Με τη συνεργασία, τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας θα καταφέρουμε να δώσουμε το καλύτερο στον τόπο μας. Η χρονιά που πέρασε είχε δυσκολίες και τραγικές στιγμές, όμως από αυτές γινόμαστε πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους δημότες μας.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ευχαριστώντας τους εργαζομένους αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο για όσα επιτευχθήκαν την προηγούμενη χρονιά.

Τον Αγιασμό κατά την κοπή της πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τέλεσαν ο Επίσκοπος Κνωσού κ.κ. Μεθόδιος και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γαζίου πατήρ Ευάγγελος Παπουτσάκης ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι δημοτικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Μαλεβιζίου κ.α.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας βρήκε η σχολική καθαρίστρια Κατερίνα Κοκάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ