Έρχονται πλήθος Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Έρχονται πλήθος Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Σητείας

 Διαδοχικές συναντήσεις για τη διοργάνωση των φετινών Αποκριάτικων εκδηλώσεων στην περιοχή της Σητείας πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα. Εκπρόσωποι του Δήμου, παραγωγικών φορέων, συλλόγων, ομάδων του Κρυμμένου Θησαυρού και μεμονωμένοι πολίτες ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες για τις εκδηλώσεις που Θα πραγματοποιηθούν φέτος στην περιοχή της Σητείας έπειτα από δύο και πλέον χρόνια, που δεν κατέστη δυνατή η υλοποίησή τους λόγω της πανδημίας.


Η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου ώστε να συμβάλλουν στην δημιουργία ενός χαρούμενου κλίματος, που έχει ανάγκη η Σητεία και οι πολίτες της. Παράλληλα να δώσει και πάλι η Σητεία δυναμικό «παρών» την περίοδο των Απόκρεω, όπως γινόταν και στο παρελθόν. Αλλά και να προσκαλέσει επισκέπτες από άλλες περιοχές της Κρήτης, που μπορούν να εκδράμουν και να συνδυάσουν ολιγοήμερες διακοπές, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις ημέρες των Απόκρεω.




Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ Κωστής Λυμπερίου υπάρχει η πρόθεση για προωθητικές ενέργειες για την προσέλκυση επισκεπτών, όπως εκπτώσεις από τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα της περιοχής.


– Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Φεβρουαρίου με ένα μεγάλο πάρτι των ομάδων του παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού Θα συνεχιστούν καθ’ όλη την περίοδο και θα κορυφωθούν το τετραήμερο της Μεγάλης Αποκριάς και της Καθαρής Δευτέρας.
– Στο πλαίσιο αυτό στις 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού για τα παιδιά.
– Στις 16 θα εορτασθεί η Τσικνοπέμπτη στην κεντρική πλατεία της Σητείας με πολλές εκπλήξεις, όπως είπε ο κ. Λυμπερίου.

– Στις 19 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού των μεγάλων.
– Στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας η Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα με πολλά δρώμενα και μεγάλες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα.

– Στις 25 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται μεγάλο steet party.

– Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου (Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς ) θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, το Σητειακό Καρναβάλι με την συμμετοχή πολλών καρναβαλιστών όπως αναμένεται και θα ακολουθήσει street party στην πόλη της Σητείας.

Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι

Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο, ντόπιους, αλλά και πολίτες από όλη την Κρήτη να επισκεφθούν την περιοχή μας και να γιορτάσουν μαζί μας, να διασκεδάσουν, να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς», κατέληξε ο κ Λυμπερίου.


ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........