Επιστημονική Ημερίδα Και Βιωματικά Εργαστήρια Του Κέντρου Ημέρας Αλτσχάιμερ ΠΑΓΝΗ «Νεφέλη» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Επιστημονική Ημερίδα Και Βιωματικά Εργαστήρια Του Κέντρου Ημέρας Αλτσχάιμερ ΠΑΓΝΗ «Νεφέλη»

 Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Alzheimer (ΠΑΓΝΗ) «Νεφέλη»,  διεξάγεται επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις στην άνοια, τους προγνωστικούς της παράγοντες καθώς και τα πεπραγμένα του Κέντρου Ημέρας στις 27/1/2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου .

 

Η ημερίδα περιλαμβάνει εισηγήσεις από επιστήμονες με ενεργό ρόλο στο τομέα της άνοιας  έγκριτα μέλη της HIAAD και άλλους επαγγελματίες που έρχονται να συνδράμουν από το επιστημονικό τους πεδίο, στο τομέα της πρόληψης, της θεραπείας και των δικαιωμάτων των ασθενών.

%CE%9A%CE%A1%CE%97%CE%A4%CE%97%20%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%91

 

Επίσης, θα γίνουν δυο διαδραστικά εργαστήρια, τα όποια απευθύνονται σε επαγγελματίες υγείας (κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, νοσηλευτές κα),  που δραστηριοποιούνται στην ανίχνευση διαταραχών μνήμης και παρέμβασης στην άνοια.

Τέλος, από την ημερίδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο λόγος των ατόμων που βρίσκονται στο πλάι των ασθενών, οι φροντιστές, οι  μεγάλοι ήρωες της καθημερινότητας.

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα, την πρόσκληση και την αφίσα της ημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........