Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη – Τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος

 Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε στη Λότζια το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 


Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε στο Ηράκλειο τον Πρωθυπουργό , τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν τόπο με λαμπρή ιστορία και εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό, ο οποίος έχει αναπτύξει πλέον πολύ μεγάλη δυναμική στη συνέχεια τόσο στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του όσο και στον σύντομο χαιρετισμό του στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κρήτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του έθεσε δυο μείζονα θέματα που απασχολούν την πόλη.


Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» όταν πάψει να λειτουργεί και τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν νοείται να μην έχει ρόλο και λόγο σε αυτήν η Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Ο Πρωθυπουργός από την πλευρά του συμφώνησε απολύτως και δεσμεύτηκε ότι ο σχεδιασμός θα προχωρήσει γρήγορα σε άμεση συνεννόηση με τον Δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης και την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος έθεσε επίσης την αναγκαιότητα να δοθεί λύση στο ζήτημα της χάραξης του ΒΟΑΚ η οποία με την υπάρχουσα μορφή διχοτομεί το Ηράκλειο. Όπως είπε: «Υπάρχουν λύσεις που έχουν προταθεί από τον τεχνικό κόσμο της πόλης για να θεραπευτεί το πρόβλημα».

Στη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........