Την Κυριακή στο Φόδελε ο 8ος αγώνας FODELE RUN – Τρέχω για την Καρδιά του Παιδιού

 Ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ενημέρωσης και Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» σας καλούν να γνωρίσετε τις ομορφιές του Φόδελε μέσα από τον αγώνα ανωμάλου δρόμου FODELE RUN.


Ο αγώνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου με στόχο τη στήριξη Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών, «Η Καρδιά του Παιδιού».Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο πανέμορφων φυσιολατρικών διαδρομών, μήκους 10 χιλιομέτρων για ενήλικες και 7,5 χιλιομέτρων για ενήλικες και παιδιά.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12.00 για τον αγώνα των 10 χιλ. και δέκα λεπτά αργότερα για τον αγώνα των 7,5χιλιομέτρων στην πλατεία του Φόδελε όπου θα γίνει και ο τερματισμός.


Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 23.59 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=464517e9c2b8b55e7801ff1309fe7fc2

Όλοι οι μαθητές εγγράφονται κανονικά ηλεκτρονικά και συμμετέχουν δωρεάν.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν 12 χρόνια, έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια.


Την Κυριακή στο Φόδελε ο 8ος αγώνας FODELE RUN – Τρέχω για την Καρδιά του Παιδιού

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........