Βράβευση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας από τον Δήμο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Βράβευση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας από τον Δήμο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας

 

Σε μια ξεχωριστή τελετή, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 στη Δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας βράβευσαν τις Εθελοντικές Ομάδες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο και συνέβαλαν στην αντιπυρική προστασία του έτους 2022.


Βραβεία απονεμήθηκαν στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μαλλών, Καλαμαύκας και Αγίου Ιωάννου, στον Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Ιεράπετρας, στην ΕΔΙΚ Ιεράπετρας, στη Λέσχη Τετρακίνησης Ιεράπετρας, στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνών, παράρτημα Ιεράπετρας, στην Εθελοντική Ομάδα Πυροπροστασίας Καλαμαύκας. 

 


Στο τέλος ο Δήμαρχος βράβευσε ξεχωριστά την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας για την ξεχωριστή συμβολή της στην αντιπυρική προστασία του έτους 2022, κατά το οποίο δεν σημειώθηκε καμία πυρκαγιά στα όρια του Δήμου.

 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος παρέλαβε το βραβείο και βαθύτατα συγκινημένος χαιρέτισε την εκδήλωση, σημειώνοντας ότι «ο εθελοντισμός και η εκούσια προσφορά στον συνάνθρωπο είναι ένα συναίσθημα, που απορρέει από το φιλότιμο των ανθρώπων. 

 

Και εμείς εδώ στον τόπο μας είμαστε φιλότιμοι, και γιαυτό συνδράμουμε ο ένας στην ανάγκη του άλλου, πολύ περισσότερο στο πολύτιμο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να διατηρήσουμε τη φύση, το φυσικό μας περιβάλλον ανέπαφο, να το διασώσουμε από τις πυρκαγιές και να το παραδώσουμε στα παιδιά μας, όπως το παραλάβαμε, αλλά και να σώσουμε τις περιουσίες των συνανθρώπων μας, όταν κινδυνεύουν. 

 

 Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη αλλά και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Δημήτριο Καλιοντζή για την πρωτοβουλία τους αυτή να αναγνωρίσουν έμπρακτα το έργο των Εθελοντικών Ομάδων του Δήμου μας και στους φιλότιμους ανθρώπους τους που πάντα είναι πρώτοι μπροστά σε κάθε ανάγκη. 

 

Αφιερώνω το βραβείο αυτό στους Ιερείς μας και στους Ηγουμένους των Μονών μας, που είναι οι άνθρωποι εκείνοι που φυλάσσουν Θερμοπύλες στην ύπαιθρο και συνεργάζονται με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις Εθελοντικές Ομάδες στο μεγάλο έργο της αντιπυρικής προστασίας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες και να συνεχίσετε να εργάζεσθε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο φιλότιμο».

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου κ. Γεροδήμος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Δημήτριος Καλλιοντζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Γεώργιος Τσιφετάκης, ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ. Ιωάννης Παπαδάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Νεκτάριος Παπαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ