Νέο Σεμινάριο στο Ηράκλειο: Ναρκισσιστική Προσωπικότητα. Ζώντας με έναν ή μία Νάρκισσο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Νέο Σεμινάριο στο Ηράκλειο: Ναρκισσιστική Προσωπικότητα. Ζώντας με έναν ή μία Νάρκισσο

 Ένα πολύ επίκαιρο σεμινάριο που εστιάζει στο θέμα της Ναρκισσιστικής Προσωπικότητας και το πόσο δύσκολο είναι να ζήσεις με έναν η μία Νάρκισσο, διοργανώνουν το MBS College of Crete σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας “Internus”.


 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο MBS College of Crete με εισηγητές τον Κλινικό ψυχολόγο και επικεφαλή του κέντρου “Internus” Καργάκη Εμμανουήλ, αλλά και τον συνεργάτη του Κλινικό Ψυχολόγο Μήτρο Αλέξανδρο, υπεύθυνο του τομέα Συμβουλευτικής Ζεύγους. 


Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου θα είναι 25 € , ωστόσο για τους εγγεγραμμένους φοιτητές του πανεπιστημίου του MBS, το κολέγιο τους έχει εξασφαλίσει δωρεάν συμμετοχή. 



Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 3 ώρες με κύρια θέματα ανάπτυξης 


1 Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας Ναρκισσιστικής προσωπικότητας 

2 Ποιες είναι οι αιτίες δημιουργίας της 

3 Ποιες είναι οι δυσκολίες και οι δυσλειτουργίες της σχέσης με μια τέτοια προσωπικότητα. Το MBS College of Crete βρίσκεται Ολυμπιονικών 84 & Αντήνορος στη Θέρισσο Ηρακλείου.

 Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810 342700 ή μέσω email: marketing@mbs.edu.gr. Με εκτίμηση εκ μέρους του κέντρου «Internus» Εκπρόσωπος Τύπου Μάρκος Σμυρνάκης 6977008547

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........