Σήμερα Τρίτη ο Εθελοντική δράση καθαρισμού παραλίας Ανάλουκα δήμου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Σήμερα Τρίτη ο Εθελοντική δράση καθαρισμού παραλίας Ανάλουκα δήμου Σητείας

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα "Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης" στο πρόγραμμα δράσεων για το έτος 2023, με θέμα την "Προστασία Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομίας", προγραμματίζει ενημερώσεις, καθαρισμούς ακτών καθώς και υποβρύχιους καθαρισμούς από το πλοίο "ΤΥΦΩΝ" που  πρόκειται να υλοποιηθούν μεταξύ άλλων και στην Κρήτη από το Ν. Λασιθίου μέχρι και τον Ν. Χανίων.


Στην πόλη της Σητείας η δράση θα υλοποιηθεί σήμερα Τρίτη και θα περιλαμβάνει καθαρισμό και  αποκομιδή απορριμμάτων στην παραλία Ανάλουκα και υποβρύχιο καθαρισμό του βυθού στην ίδια περιοχή.

 

Στη δράση θα συμμετέχουν ο Δήμος Σητείας με ανθρώπινο δυναμικό και οχήματα μεταφοράς των απορριμμάτων καθώς και στρατιωτικό προσωπικό της 11ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) και της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου (ΠΝΒΚ).

 

Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 10.00 π.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Πολεμικής Αεροπορίας Σητείας όπου αρχικά θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση τους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο καθαρισμός της παραλίας.

Καλούμε τοπικούς φορείς και  εθελοντές  να συμμετέχουν στην ανωτέρω δράση.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ