Στα εγκαίνια του Περιφερειακού Παραρτήματος του ΙΝΕ/Γ.Σ.Ε.Ε Κρήτης ο Νίκος Ηγουμενίδης

Στα εγκαίνια του Περιφερειακού Παραρτήματος του ΙΝΕ/ Γ.Σ.Ε.Ε Κρήτης έδωσε το παρών ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. 

 

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του προέδρου Γιάννη Παναγόπουλου, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστών και εργαζομένων ο Νίκος Ηγουμενίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Παραρτήματος και στους ανθρώπους που το πλαισιώνουν στην Κρήτη. 

 


Ο βουλευτής σημείωσε ότι «το Παράρτημα στην Κρήτη και στο Ηράκλειο έχει ένα κεντρικό επιστημονικό ρόλο στο πλευρό των εργαζομένων. Σε μια περίοδο που η Κυβέρνηση τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των εργαζομένων η θωράκιση και η αγωνιστική απάντηση των εργαζομένων είναι κομβικής σημασίας. Και το Παράρτημα εδώ στο Ηράκλειο έχει ένα δύσκολο αλλά επιτελικό ρόλο να παίξει, και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του το οποίο και στηρίζουμε».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........