Συναυλία με την Κλεονίκη Δεμίρη στο Heraklion Arts and Culture

 Η συναυλία της Κλεονίκης Δεμίρη με τίτλο «Όλα θα πάνε μια χάρα» που παρουσιάστηκε στην Δημοτική Ακτή Καρτερού, στo πλαίσιo του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» είναι πλέον διαθέσιμη στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture, και στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» εδώ: https://youtu.be/aNXGVwcZrDQΜε ένα πρόγραμμα βασισμένο σε τραγούδια πολυαγαπημένων Ελλήνων συνθετών, αλλά και άλλα, από τη Μεσόγειο, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική η Κλεονίκη Δεμίρη με αυτήν την συναυλία κάνει ένα ταξίδι αισιοδοξίας στις μουσικές του κόσμου. Η παράσταση έχει παρουσιαστεί στο Παρίσι, στο Μόντρεαλ, στη Φλωρεντία, στα Τίρανα, στο Αμάν, μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας.


Καλλιτέχνες & Συντελεστές: Κλεονίκη Δεμίρη: Τραγούδι Γιώργος Τσοκάνης: Πιάνο

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Φεστιβάλ Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί

Με την υποστήριξη της: ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.


Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις on line πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του Heraklion Arts and Culture on demand!

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........