Ο Viral Κρητικός που Βάλθηκε να μας "τρελάνει" με το χιούμορ και τις κατσούνες του στην εκπομπή του OPEN «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» ! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ο Viral Κρητικός που Βάλθηκε να μας "τρελάνει" με το χιούμορ και τις κατσούνες του στην εκπομπή του OPEN «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» !

Τι σχέση έχουν οι κατσούνες με τα Social Media; Η απάντηση δόθηκε στον αέρα της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» του Open TV. 

 

Σε ζωντανή σύνδεση με τα Αϊτάνια Ηρακλείου, ο κρητικός που βάλθηκε να προωθήσει την σχεδόν ξεχασμένη τέχνη κατασκευή κρητικής κατσούνας και να την κάνει viral, Μάρκος Σμυρνάκης. 

 


Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε με χιούμορ, "Με τον ίδιο τρόπο που μία πολύ θεματική εκπομπή συνδυάζει θεματολογία από Πάμελα Άντερσον μέχρι την παράδοση και τις κατσούνες, έτσι κι εγώ συνδύασα την παράδοση με το Hollywood". 

 

Από τις Δημόσιες Σχέσεις και την Επικοινωνία ολοκλήρωσε με επιτυχία τις «μεταπτυχιακές» του σπουδές στη δημιουργίας κατσούνας. Με αποτέλεσμα να μπορεί να συνδυάσει άριστα από τι φαίνεται τόσο την κατασκευή, όσο και την προώθηση την παραδοσιακής αυτής τέχνης ορόσημο για την Κρητική κουλτούρα 

 

Σήμερα το εργαστήρι Κατασκευής Κρητικής Κατσούνας αποτελεί ένα οικογενειακό στοίχημα, που ξεκίνησε με σκοπό τη διάδοση και τη διάσωση αυτής της σπουδαίας παραδοσιακής τέχνης, λίγο πριν την εξαφάνιση της. 

 

Ωστόσο με όλη την αγάπη και την αποδοχή από Έλληνες, ανά τον πλανήτη έχει δημιουργηθεί πλέον μία οικογενειακή επιχείρηση με τρείς βασικούς ρόλους. Ο Κύριος του πατέρα Γιάννη Σμυρνάκη, Κατσουνοποιού. Της Μητέρας Πόπη Παπαδάκη - Σμυρνάκη, Υφάντρας. Ενώ τέλος του Μάρκου Σμυρνάκη που αποτελεί τη φωνή τους και το katsounes.gr 

 

Η εκπομπή έκλεισε με ωραία διάθεση χαμόγελο και αφιερωμένη μαντινάδα. Δείτε το απόσπασμα. https://youtu.be/_53FArpVD6Q


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........