Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος επισκέφτηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Τίτο Ταμπακάκη, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Κωνσταντίνο Καστελλιανάκη και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νεάπολης κ. Ιωάννη Μηναδάκη.


Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Γραφείο του Πρύτανη, παρουσία του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Δια Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας Καθηγητή Γεώργιου Κοσιώρη και του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αγίου Νικολάου, κ. Νικολάου Κοκκίνη, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη εγκαρδίως τον κ. Πρύτανη για το έργο και την πορεία του Πανεπιστημίου Κρήτης και του ευχήθηκε καλή δύναμη. 

Ο Πρύτανης αφού καλωσόρισε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και τους συνοδούς αναφέρθηκε στις δυνατότητες σύνδεσης του Ιδρύματος και της Μητρόπολης και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι “Βασικός μας στόχος είναι να υπάρξουν δράσεις και συνεργασίες του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο νομό Λασιθίου, πάγιο αίτημα της κοινωνίας των πολιτών της Ανατολικής Κρήτης”.

Τέλος, κατά τη συνάντηση ανταλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ