Πολυάριθμα τα προβλήματα των αστυνομικών - Συνάντηση της Ελένης Βατσινά με την Ε.Α.Ι.Υ.

 Τα πολλά και διαφορετικα προβλήματα των αστυνομικών συζήτησε με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά.
Σε ανάρτησή της στα social media η Ελένη Βατσινά αναφέρει:

Τα προβλήματα των αστυνομικών είναι πολυάριθμα και σοβαρά! Κι όμως δε φαίνεται να υπάρχει η βούληση να επιλυθούν προκειμένου να εγκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας σε κάθε πολίτη.Στη συνάντησή μου, σήμερα, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου συζητήσαμε για τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.Το, ούτως ή άλλως, δύσκολο έργο των αστυνομικών καθίσταται ακόμη δυσκολότερο, και μάλιστα με την έναρξη της τουριστικής περιόδου να είναι προ των πυλών.Φέτος το αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα λειτουργήσει χωρίς τους περίπου 40 δόκιμους που "επιστρατεύονταν" ως πέρυσι για τις ανάγκες του αερολιμένα. Η Υποδιεύθυνση Μεσαράς κινδυνεύει να καταστεί "ανενεργή" καθώς στις πρόσφατες μεταθέσεις, η Μεσαρά έμεινε "εκτός", ενώ γίνεται λόγος και για δυσλειτουργικό σύστημα αποφάσεων και εξέτασης των ενστάσεων επί των μεταθέσεων.Την ίδια ώρα καταγράφονται προβλήματα με τα υπηρεσιακά οχήματα, ακόμη και με τους ασυρμάτους!
Αν θέλουμε να ζούμε σε μία ασφαλή και ευνομούμενη Πολιτεία, για εμάς, τα παιδιά μας αλλά και τους επισκέπτες μας, είναι μονόδρομος η διεκδίκηση και ο αγώνας στο πλευρό των αστυνομικών!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........