Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ: Δυναμική παρέμβαση υπέρ των συμβασιούχων την Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ: Δυναμική παρέμβαση υπέρ των συμβασιούχων την Τοπική Αυτοδιοίκηση

 Δυναμική παρέμβαση υπέρ των συμβασιούχων εργαζόμενων στους Δήμους ν Ηρακλείου πραγματοποίησαν οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

 

Οι βουλευτές Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης, εκπροσωπώντας και τον βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη που λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων απουσίαζε στην Αθήνα, τοποθετήθηκαν στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, τονίζοντας ότι οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και είναι πλήρως απαραίτητοι για τις ανάγκες των Δήμων.
 

Οι βουλευτές τόνισαν ότι πρέπει άμεσα οι εργαζόμενοι να μονιμοποιηθούν στις θέσεις στις οποίες υπηρετούν, εφόσον συντρέχουν ισχυροί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, που αφορούν εκτός άλλων και τη δημόσια υγεία, για την παραμονή τους στις θέσεις τους και ότι τα ασφαλιστικά μέτρα θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά μέχρι τη μόνιμη επίλυση του ζητήματος υπέρ των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών του νομού Ηρακλείου. 

 

Σημείωσαν, τέλος, πως η επίλυση του ζητήματος απαιτεί πολιτική βούληση υπέρ των συμβασιούχων, την οποία η σημερινή Κυβέρνηση δεν διαθέτει προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ