Ελ.Βατσινά: Στρατηγική και προσπάθεια για τα κρητικά αγροτικά προϊόντα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ελ.Βατσινά: Στρατηγική και προσπάθεια για τα κρητικά αγροτικά προϊόντα

 Τη διαδρομή των αγροτικών προϊόντων της Κρήτης ως το πιάτο του καταναλωτή παρακολούθησε η υποψήφια βουλευτής ν.Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά.


Σε επίσκεψή της στο Δημοπρατήριο Δριμισκιανάκη, στις Μοίρες, είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα των παραγωγών, από "πρώτο χέρι", συνομιλώντας με ανθρώπους του μόχθου, που με κόπο παράγουν πραγματικούς θησαυρούς.


"Ο θησαυρός της Κρήτης βρίσκεται στη γη μας" - σχολίασε η Ελένη Βατσινά, διαπιστώνοντας ότι ούτε τις τιμές που αναλογούν στα ποιοτικά αγροτικά μας προϊόντα έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε, ούτε όμως ουσιαστική στήριξη παρέχεται στους αγρότες, για να συνεχίσουν την εξαιρετικά δύσκολη δουλειά τους. 


Στάθηκε όμως και στην πορεία των κρητικών προϊόντων προς το εξωτερικό, σημειώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει συγκεκριμένες θέσεις για τη στρατηγική εξωστρέφειας των αγροτικών προϊόντων, στο πλαίσιο της ευρύτερης "Στρατηγικής για τον πρωτογενή τομέα, αξιοποιώντας τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενίσχυση των κατοίκων της υπαίθρου και των αγροτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ