Ευρωπαϊκή Διαδικτυακή Έρευνα Απο Τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου Και Ν. Ηρακλείου»

 Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» προσκαλεί άτομα που εργάζονται στον τομέα της Φυσιοθεραπείας, να συμμετάσχουν εθελοντικά σε ευρωπαϊκή διαδικτυακή έρευνα (διάρκεια 10 λεπτά), με θεματική τις προσεγγίσεις και το υπόβαθρο των φυσιοθεραπευτών/τριών σχετικά με την ενδοσυντροφική / ενδοοικογενειακή βία.


Η έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Έργου "Διαδικτυακό μάθημα για φυσιοθεραπευτές/τριες και εργαζόμενους/ες στον τομέα της υγείας σχετικά με τη βία μεταξύ συντρόφων", που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Τάρτου της Εσθονίας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο, τη Σχολή Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Υποστήριξης και Πληροφόρησης Γυναικών του Τάρτου, το M&M Profuture Training, S.L της Ισπανίας και το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου της Κύπρου.

%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%91%20%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%A3


Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία διαδικτυακού εκπαιδευτικού προγράμματος για φυσιοθεραπευτές/τριες και επαγγελματίες υγείας που θα τους/τις βοηθήσει να αναγνωρίσουν και να ανιχνεύουν τα σημάδια σωματικής και συναισθηματικής ενδοοικογενειακής/ ενδοσυντροφικής βίας.


Προθεσμία συμμετοχής στην ηλεκτρονική έρευνα έως τις 31 Μαρτίου 2023, ακολουθώντας σύνδεσμο: https://survey.ut.ee/index.php/182792?lang=el .


Διευκρίνηση: Διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα των απαντήσεων τόσο κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου όσο και κατά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων σε άρθρα και εκθέσεις του Έργου. Προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας δεν είναι απαραίτητα στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. 


Η διεύθυνση IP του υπολογιστή του συμμετέχοντος δεν συλλέγεται ούτε αποθηκεύεται για κανέναν λόγο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........