Προβολή της Κρήτης στην Πολωνία από την “Choose Crete” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Προβολή της Κρήτης στην Πολωνία από την “Choose Crete”

 Η  πρωτοβουλία “Choose Crete”, που έχει ως στόχο την τουριστική προώθηση και προβολή της Κρήτης στις αγορές του εξωτερικού, πραγματοποίησε μια ακόμη εκδήλωση παρουσίασης του project αυτή τη φορά στην Πολωνία.


Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον πολυχώρο – εστιατόριο “MEZE” του γνωστού chef Θεόφιλου Βαφείδη στη Βαρσοβία και παραβρέθηκαν περισσότερα από 90 στελέχη τουριστικών οργανισμών της Πολωνίας (GRECOS, CORAL, EXIM PLUS, PRIMA, RAINBOW, NEKERA,ECCO HOLIDAYS), των μέσων ενημέρωσης, bloggers και influencers, που είχαν την ευκαιρία να έρθουν ξανά σε επαφή με την Κρήτη μετά από την πανδημία, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία live cooking από Κρητικό chef, να γευτούν μπουρμπουριστούς χοχλιούς και να δοκιμάσουν Κρητικό κρασί.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου. Στη συνέχεια ο Δήμος Χερσονήσου με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Κωνσταντίνο Αναστασάκη και τους συνεργάτες του παρουσίασαν τη νέα καμπάνια για τον γαμήλιο τουρισμό.


Ακολούθως, ο Δήμος Χανίων με τον αντιπρόεδρο Τουρισμού Νεκτάριο Ψαρουδάκη, παρουσίασε τον Νομό Χανίων, με τις καινούργιες προτάσεις του Δήμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του Δήμου Ρεθύμνου από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου Μανώλη Τσακαλάκη, για τον ποδηλατικό και τον γαμήλιο τουρισμό.


Με το τέλος της εκδήλωσης ο Δήμος Ρεθύμνου και η Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου μέσω του Μ. Τσακαλάκη, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Θεόφιλο Βαφείδη, ονομάζοντάς τον Πρέσβη της Κρητικής Γαστρονομίας στην Πολωνία.

Το μενού της εκδήλωσης αποτελούνταν αποκλειστικά από Κρητικά εδέσματα και κρασιά.

Επισημαίνεται ότι το παρόν έδωσε η Ελληνική Πρεσβεία στην Βαρσοβία δια της Εμπορικής ακολούθου Σοφίας Μαρίας Μπαγατέλα, ο Έλληνας Πρόξενος Σπύρος Βουρτζης, καθώς και η

διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας ικολέτα Νικολοπούλου.

Η Choose Crete συνεργάζεται στενά με την Περιφέρεια Κρήτης, τα Επιμελητήρια του νησιού και τους υπεύθυνους τουρισμού των Δήμων, αλλά και με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις της Κρήτης, ώστε να βελτιστοποιηθεί  το αποτέλεσμα προβολής του νησιού και να παρουσιάζεται στις κύριες αγορές του μια ολοκληρωμένη εμπειρία από το ταξίδι στην Κρήτη.

https://money-tourism.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........