Σεμινάριο «Σχέδιο Μόδας - Fashion Design» από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

 Νέο σεμινάριο με όλες τις απαραίτητες τεχνικές σχετικά με το σχέδιο μόδας  διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο της μόδας και επιθυμούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους Portfolio. 


Το επιτυχημένο σεμινάριο απευθύνεται επίσης, σε όσους γνωρίζουν ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, Ραπτική και Πατρόν και επιθυμούν να σχεδιάζουν τα δικά τους  ρούχα ή θέλουν να μάθουν περισσότερα για το σχέδιο μόδας και να κάνουν πρακτική εξάσκηση.Οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν τις βασικές αρχές και τεχνικές του σχεδίου μόδας ώστε να αποκτήσουν την ικανότητα να σχεδιάζουν, να συνθέτουν και να χρωματίζουν σωστά σε δισδιάστατη εικόνα, ελκυστικά σχέδια μόδας.


Θα διδαχτούν τις εξής ενότητες:

  • Αναλογίες ανθρώπινου σώματος
  • Στήσιμο σιλουέτας στο Σχέδιο Μόδας - Στυλιζάρισμα
  • Τεχνικές γρήγορης απεικόνισης
  • Υλικά σχεδίασης (ξυλομπογιά, μαρκαδόρος και ακουαρέλα)
  • Φωτοσκίαση σιλουέτας
  • Θεωρία χρωμάτων & Ψυχολογία χρωμάτων
  • Τεχνικές ζωγραφικής υφασμάτων
  • Δημιουργία Μoodboard - Έμπνευση & μετουσίωση σε προσωπικό στιλ (πηγές έμπνευσης, χρώμα, ιστορία, φόντο, σιλουέτες, υφάσματα)
  • Διαδικασία δημιουργίας προσωπικού φακέλου εργασίας
  • Στοιχεία που λαμβάνονται υπόψιν στο σχεδιασμό του ενδύματος – τάσεις, ύφασμα, εποχικότητα κλπ.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου θα δίνονται, στους συμμετέχοντες που το επιθυμούν, ασκήσεις (εργασίες) για το σπίτι.Διάρκεια σεμιναρίου: 20 διδακτικές ώρες.

Κόστος σεμιναρίου: 140€* ανά συμμετοχή

* Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: άνεργους, σε εγγραφές γκρουπ άνω των 3 ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής 3 βδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου. Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά. Παρέχεται και η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις.


Ημερομηνίες και χώρος διεξαγωγής: Τρίτη 21/03, Πέμπτη 23/03, Παρασκευή 24/03, Τρίτη 28/03 και Πέμπτη 30/03 και ώρα 17.00μμ - 20.15μμ.

Χώρο διεξαγωγής: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Λ. Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Ν. Αλικαρνασσός.

Εισηγήτρια: Η εικαστικός Χριστίνα Χατζηντεβέ είναι Πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολή Καλών Τεχνών Ουτρέχτης της Ολλανδίας στην Ζωγραφική (ΒΑ in Visual Arts and Design, Utrecht School of Arts).  Έχει ολοκληρώσει κύκλο σεμιναρίων ''Αrt Therapy'' στην Αθήνα και ''Αrt Management for artists'' στην Ουτρέχτη. Έχει στο ενεργητικό της ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ην.Βασίλειο, ενώ έργα της έχουν συμπεριληφθεί σε καταλόγους τέχνης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Παράλληλα με την καλλιτεχνική της δραστηριότητα,  είναι Σύμβουλος Διακόσμησης και από το 2017 ασχολείται με την Εκπαίδευση Ενηλίκων.


Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-244730 & 2810-302730, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........