Στο αγωνιστικό σεμινάριο TAEKWONDO I.T.F έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Στο αγωνιστικό σεμινάριο TAEKWONDO I.T.F έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

 Στο αγωνιστικό σεμινάριο TAEKWONDO I.T.F που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Γουρνών έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν Αθλητικοί Σύλλογοι TAEKWONDO από όλη την Κρήτη και πραγματοποιήθηκε με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των αθλητών που ήταν στην Εθνική ομάδα πέρυσι, αλλά και των αθλητών που εντάχθηκαν εφέτος.


Την αγωνιστική προπόνηση συντόνισε ο επικεφαλής προπονητής της Εθνικής ομάδας TAEKWONDO Νίκος Λεούσης.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος δήλωσε : «Οι αξίες του αθλητισμού και το ευ αγωνίζεσθε συναντώνται κυρίως σε αθλήματα στα οποία μπορεί να μην συρρέουν χιλιάδες κόσμου για να τα παρακολουθήσουν αλλά οι συμμετέχοντες τα αγαπούν και τα υπηρετούν. Με μεγάλη χαρά είδα δεκάδες παιδιά να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και να συμμετέχουν στο σεμινάριο. 

Ο Δήμος Χερσονήσου στηρίζει ανθρώπους και αθλήματα που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και οδηγούν τα νέα παιδιά να γίνουν και αυτά με τη σειρά τους κοινωνοί αυτών των αξιών».


Το αγωνιστικό σεμινάριο TAEKWONDO I.T.F συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «Κρητική Ακαδημία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ