Παρουσίαση ποιητικής συλλογής – Tamara Gaets «Όταν οι άγγελοι πονάνε»

 Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή της Tamara Gaets «Όταν οι άγγελοι πονάνε», τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, στις 7 το απόγευμα, στον πολυχώρο των Εκδόσεων Ραδάμανθυς, στα Χανιά (Ξέπαπα 7).




Μιλάνε για το βιβλίο:

Κατερίνα Βατσολάκη, Παιδαγωγός με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή

Γιώργος Σαλτάρης, Μουσικός, συνθέτης, ενορχηστρωτής και καθηγητής μουσικής

Χρήστος Τσαντής, Συγγραφέας, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς

& η ποιήτρια Tamara Gaets

Διαβάζει ποιήματα η νηπιαγωγός-ποιήτρια Ελένη Καποκάκη

Τα παιδιά στη Σερβία μεγάλωσαν με τον ήχο της σειρήνας και τους κρότους από τις βόμβες που έριχναν στις αυλές των σπιτιών, στα σχολεία και στα νοσοκομεία τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ. Μεγάλωσαν με το τραύμα, με την απώλεια, και με μια μεγάλη πληγή στο στήθος, για να τους θυμίζει την υποκρισία και την αδικία αυτού του κόσμου. Κάποια από τα παιδιά αυτά όμως, κατάφεραν να μεγαλώσουν, κρατώντας ζωντανό το παιδί μέσα τους. 

Έκαναν τις πληγές τους πηγή έμπνευσης και μετασχημάτισαν τις εμπειρίες τους σε ποιήματα και στίχους τραγουδιών. Η Tamara είναι ένα από αυτά τα παιδιά…

Γεννήθηκα στη Σερβία και μεγάλωσα στα Χανιά της Κρήτης όπου και εργάζομαι. Είμαι παντρεμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο και έχω αδυναμία στα ζώα και στη φύση. Έχω κάνει κάποιες σπουδές στη μουσική αλλά και στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Τραγουδάω, γράφω μουσική και στίχους. Το πρώτο μου τραγούδι το έγραψα σε ηλικία 15 χρονών όπως και τα πρώτα μου ποιήματα.

Εικόνα εξωφύλλου: Χρήστος Ποντικάκης

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........