Apollo Voice Ensemble: Συναυλία “Atollite portas” / 4η Μουσική Τριλογία την Τρίτη 18 Απριλίου

 Το φωνητικό σύνολο Apollo Voice Ensemble του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων» σας προσκαλεί με χαρά στη συναυλία “Atollite portas”, το 2ο μέρος της 4ης Μουσικής Τριλογίας.

~ ΤΡΙΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 21:00.
στο Ναό Αγ. Πέτρου των Δομινικανών ~




~ Μια κατανυκτική συναυλία με χορωδιακά έργα και μέρη από έργα-ορόσημα της κλασικής δημιουργίας, όπως το Stabat mater του Pergolesi, το Requiem του Mozart και το Magnificat του Bach, τις Καντάτες BWV4 και BWV66 και τη Λειτουργία Missa Brevis σε Ρε Ελασσόνα του Mozart.
~ Θα παρουσιαστεί επίσης σε Ά Εκτέλεση το χορωδιακό εργο του Μάνου Παναγιωτάκη “Atollite portas” (2023), αφιερωμένο στους AVE.

~ Το πρόγραμμα εμπλουτίζουν και έργα για φλάουτα (φλάουτο, άλτο φλάουτο, μπάσο φλάουτο) και πιάνο, καθώς και έργα για φλάουτο/πιάνο και φωνή, με προσκεκλημένη σολίστ την Μέτζο Σοπράνο Νεκταρία Λαουμτζή.


~ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ~
~ APOLLO VOICE ENSEMBLE ~
Διεύθυνση χορωδίας / φλάουτα:
Μάνος Παναγιωτάκης
Πιάνο:
Έλενα Περισυνάκη
Προσκεκλημένη Σολίστ:
Νεκταρία Λαουμτζή, Μέτζο Σοπράνο
Soli χορωδών:
Ειρήνη Αγγελάκη, Βασιλίνα Αρβανιτίδου-Ουσαντζοπούλου, Μάνος Ζουμπουλάκης, Μυρτώ Κονιδάκη, Μαρία Χατζάκη


Οι εκδηλώσεις της 4ης Μουσικής Τριλογίας πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Απόλλων - Μουσικός Σύλλογος, της Εφορείας Αρχαιοτήτων και της Ενορίας Αγ. Δημητρίου Λιμένος, σε σχεδιασμό/συντονισμό της Ιωάννας Γιάνναρη

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........