Παζάρι με πασχαλινά αυγά και προζυμένια τσουρέκια Από τον “Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Παζάρι με πασχαλινά αυγά και προζυμένια τσουρέκια Από τον “Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου”

 Το καθιερωμένο Πασχαλινό Παζάρι του “Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου” οργανώνεται και φέτος τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4/2023 από τις 9.00 το πρωί, στο Αίθριο της Λότζια, στο Ηράκλειο.


Λίγο πριν την κορύφωση των Θείων Παθών, τα μέλη του Συνδέσμου ετοίμασαν για μία ακόμα χρονιά, με κέφι και μεράκι, το Παζάρι των πασχαλινών αυγών, χρησιμοποιώντας ως φυσική βαφή το ριζάρι, αλλά και με πολλά άλλα χρώματα και ευφάνταστα σχέδια, όλα χειροποίητα.Φέτος, για πρώτη φορά, θα διατεθούν και πασχαλινά τσουρέκια, φτιαγμένα ειδικά με παραδοσιακό προζύμι ακολουθώντας τα έθιμα το τόπου και με απώτερο στόχο του Φορέα, να συμβάλλει στην προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού.

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα από το Παζάρι θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, για την ενίσχυση των δράσεων του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ