Επικαιροποιημένο πρόγραμμα περιοδείας Γ. Βαρουφάκη στην Κρήτη

 Τα θέματα των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα, των επιπτώσεων του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλλι αλλά και τα ζητήματα της Δημόσιας Υγείας και της ιδιωτικοποίησης του νερού θα βρεθούν στο επίκεντρο της διήμερης περιοδείας του Γιάνη Βαρουφάκη σε Ηράκλειο και Χανιά.


 Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και επικεφαλής της «Συμμαχίας για τη Ρήξη» βρίσκεται σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, 4 και 5 Απριλίου στην Κρήτη ενώ θα πραγματοποιηθούν και πολιτικές συγκεντρώσεις στις δύο πόλεις.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

Τρίτη 4 Απριλίου 11:00 π.μ. - Άφιξη – υποδοχή στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου 1:00 μ.μ. – Επίσκεψη στο Αρκαλοχώρι και συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα». Κατόπιν επίσκεψη στο Καστέλλι και συνάντηση με την Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση της Πεδιάδας.


8:30 μ.μ. - Κεντρική Πολιτική Ομιλία και συζήτηση με τους πολίτες στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Τετάρτη 5 Απριλίου 11:00 π.μ. – Επίσκεψη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων – συνάντηση με τους συλλόγους των εργαζομένων. 12:30 π.μ. – Επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Χανίων – Σύσκεψη με τους εργαζόμενους για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού.


7:00 μ.μ. – Ανοιχτή Συνέλευση Εκλογικής Επιτροπής Χανίων του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη, παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη και συζήτηση με τους πολίτες.

Καφέ «Κήπος» – Χανιά.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........