Ενα Μοναδικό Βίντεο - Διαφήμιση Για Το Πάσχα Στην Κρήτη Του Θοδωρή Παπαδουλάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Ενα Μοναδικό Βίντεο - Διαφήμιση Για Το Πάσχα Στην Κρήτη Του Θοδωρή Παπαδουλάκη

  Ενα μοναδικό βίντεο - διαφήμιση για το Πάσχα στην Κρήτη που φέρει την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη προκαλεί ευχάριστα τους επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα  όσο και από το  εξωτερικό να επισκεφτούν το νησί και να βιώσουν ως μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, το παραδοσιακό Πάσχα στην Κρήτη!

Σύμφωνα με το σενάριο: Βρισκόμαστε στο σπίτι της οικογένειας. 

%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2582

Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στην κουζίνα του σπιτιού. Η μαμά ετοιμάζει φαγητό. Έχει μπροστά στον πάγκο κουζίνας υλικά και σκεύη που μας παραπέμπουν σε διαδικασία παρασκευής κέικ.  Εκεί βρίσκεται και ο μπαμπάς ο οποίος κάθεται στο τραπέζι, διαβάζει εφημερίδα (tablet) και πίνει ένα ποτήρι χυμό, παράλληλα παρακολουθεί με χαμόγελο τις ετοιμασίες για το κέικ. Η μαμά στη συνέχεια  ανοίγει το ψυγείο και βγάζει μια συσκευασία με αβγά. Ο μικρός γιος καρφώνει το μάτι του στην ανοιχτή συσκευασία με τα αβγά. Η μαμά έχει πιάσει στο χέρι της ένα αβγό και παράλληλα διαβάζει τη συνταγή σε ένα βιβλίο. Τότε ο μικρός μας πρωταγωνιστής με ταχύτητα πιάνει άλλο ένα από τη συσκευασία και πάει να τσουγκρίσει με το αβγό που η μαμά του κρατάει στο χέρι της. Ο μπαμπάς έκπληκτος κοιτάζει όλη τη σκηνή. Ο μικρός  τσουγκρίζει το αυγό που σπάει με θόρυβο. Με αυτόν τον ήχο «δένουμε» με επόμενο πλάνο από τσούγκρισμα Πασχαλιάτικων αυγών σε χώρο αγροτουριστικού καταλύματος  όπου είναι στημένο στην ύπαιθρο γιορτινό τραπέζι με πολλά κρητικά εδέσματα.  Daydreaming of Crete again? It’s normal. With heaven sent dishes, fresh organic food and utterly delicious local recipes…it’s not easy to forget.

.

Η οικογένεια απολαμβάνει το παραδοσιακό κρητικό τραπέζι. Βλέπουμε λοιπόν τα παραδοσιακά πιάτα (καλτσούνια, τσουρέκια, πίτες κλπ) και το μικρό μας πρωταγωνιστεί να κερδίζει στο τσούγκρισμα τη μαμά του. Ο μπαμπάς πάει να πάρει τη σειρά του να τσουγκρίσει κι εκείνος με το νικητή στο τσούγκρισμα. Μετά βλέπουμε την οικογένεια να απολαμβάνει την φύση και τα ωραία τοπία μέσα από ποικίλες δραστηριότητες (mountain bike, ιππασία, αναρρίχηση σε ειδικό πλέγμα για παιδιά, πεζοπορία, κλπ). Τώρα, βρισκόμαστε πάλι στο σπίτι της οικογένειας στο εξωτερικό. Εκεί βλέπουμε τη μαμά να κρατάει ένα σπασμένο αβγό στα χέρια της, αλλά φυσικά λερωμένη από το ασπράδι και τον κρόκο του σπασμένου αβγού. Δίπλα τους ο μπαμπάς να περιμένει τη σειρά του για να τσουγκρίσει κι εκείνος με τη σειρά του.  

 Η ταινία μας κλείνει με λογότυπο Κρήτης, εμφάνιση slogan και εκφώνηση. 

Crete. The island inside you
http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........