ίσαι ο επόμενος #plaisiopeople; Το Πλαίσιο σε περιμένει στις Ημέρες Καριέρας στο Ηράκλειο Κρήτης! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

ίσαι ο επόμενος #plaisiopeople; Το Πλαίσιο σε περιμένει στις Ημέρες Καριέρας στο Ηράκλειο Κρήτης!

 Το Πλαίσιο, με πάνω από 53 χρόνια παρουσίας στο retail, έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη. Είναι 100% ελληνική εταιρεία, αποτελεί την 4η πιο αξιοθαύμαστη της Ελλάδας για το 2022 και Retailer of the Year για το 2021.


Συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη πορεία της, κάνει το επόμενο βήμα & με αφορμή το νέο της κατάστημα στο Ηράκλειο, «μπαρκάρει» για Κρήτη στις 6 και 7 Απριλίου με σκοπό να μιλήσει μαζί σου στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει στο Aquila Atlantis Hotel – Αίθουσα Πασιφάη και ώρες 11:00-18:00.Εκεί θα σε περιμένουν:

- Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος και ο Σάββας Πούμπουρας για ένα fire session σχετικά με την καριέρα σου

- Ο Δρ Κυριάκος Κώτσογλου για όλα τα skills που χρειάζεσαι στα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα

- Ο Μάριος Θεολόγης για επαγγελματική φωτογράφηση του πορτραίτου σου για το LinkedIn

- Οι recruiters του Πλαισίου για μια χαλαρή, out-of-the-box συζήτηση, για να σχεδιάσετε την καριέρα σου όπως την ονειρεύεσαι.

Εάν λοιπόν έχεις φανταστεί τον εαυτό σου στο retail, ενδιαφέρεσαι για μια θέση στην top ομάδα και θέλεις να μάθεις το #plaisiovibe εκ των έσω, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή εδώ και η ομάδα που θα σε υποδεχτεί, θα φροντίσει να λάβεις την πιο ξεχωριστή εμπειρία! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

***

Λίγα λόγια για το Πλαίσιο:

Από το 1969 και για 53 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 435.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Μαρία Τσώμου - Media & PR, τηλ. 210 5587349 – 698 147 8539, mtsomou@plaisio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ