Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διακρίθηκαν στο Νομό Λασιθίου

 Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 7μ.μ. στον Άγιο Νικόλαο στην αίθουσα «ΡΕΞ» θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διακρίθηκαν στο Νομό μας στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς Μαθηματικών . Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Γιαννακουδάκης, Ομότιμος Καθηγητής Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα: «ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: ΠΑΡΟΝ &ΜΕΛΛΟΝ». 


Διακρίθηκαν συνολικά 121 μαθητές από το νομό μας , 81 στην Πρωτοβάθμια και 40 στην Δευτεροβάθμια. Αναλυτικά: Στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» τέσσερις (4), στον «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ» 31, στον «ΠΥΘΑΓΟΡΑ» 33 και στον «ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» διακρίθηκαν 53 μαθητές. Στόχος του Παραρτήματός μας είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών σε όλους τους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας. 


Γι αυτό έγινε, από πέρσι , μια προσπάθεια ξεκινώντας από την Ιεράπετρα με κάποια μαθήματα προετοιμασίας, ώστε να εξοικειωθούν οι μαθητές με το πνεύμα των διαγωνισμών. Αποφασίσαμε να δοθεί μεγαλύτερη διάσταση σους διαγωνισμούς αυτούς , που αποτελούν το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό άνοιγμα στην τοπική κοινωνία. 


Ο Συντονιστής Χαράλαμπος Κανάκης Για τη Διοικούσα Επιτροπή Πρόεδρος Ο Γραμματέας Μιχάλης Παπαδάκης Δημήτρης Κοντοπόδης

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........