Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διακρίθηκαν στο Νομό Λασιθίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διακρίθηκαν στο Νομό Λασιθίου

 Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 7μ.μ. στον Άγιο Νικόλαο στην αίθουσα «ΡΕΞ» θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διακρίθηκαν στο Νομό μας στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς Μαθηματικών . Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Γιαννακουδάκης, Ομότιμος Καθηγητής Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα: «ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: ΠΑΡΟΝ &ΜΕΛΛΟΝ». 


Διακρίθηκαν συνολικά 121 μαθητές από το νομό μας , 81 στην Πρωτοβάθμια και 40 στην Δευτεροβάθμια. Αναλυτικά: Στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» τέσσερις (4), στον «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ» 31, στον «ΠΥΘΑΓΟΡΑ» 33 και στον «ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» διακρίθηκαν 53 μαθητές. Στόχος του Παραρτήματός μας είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών σε όλους τους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας. 


Γι αυτό έγινε, από πέρσι , μια προσπάθεια ξεκινώντας από την Ιεράπετρα με κάποια μαθήματα προετοιμασίας, ώστε να εξοικειωθούν οι μαθητές με το πνεύμα των διαγωνισμών. Αποφασίσαμε να δοθεί μεγαλύτερη διάσταση σους διαγωνισμούς αυτούς , που αποτελούν το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό άνοιγμα στην τοπική κοινωνία. 


Ο Συντονιστής Χαράλαμπος Κανάκης Για τη Διοικούσα Επιτροπή Πρόεδρος Ο Γραμματέας Μιχάλης Παπαδάκης Δημήτρης Κοντοπόδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........