Στη νέα παιδική χαρά των Μεσαμπελιών ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Στη νέα παιδική χαρά των Μεσαμπελιών ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

 Ένας ακόμη πολυχώρος αναψυχής είναι έτοιμος να παραδοθεί προς χρήση στους δημότες της περιοχής των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο. Πρόκειται για μια νέα παιδική χαρά που κατασκευάζεται στην οδό Μυρτιάς ,σε μια προσπάθεια να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής για ελευθέρα προσβάσιμο δημόσιο χώρο αναψυχής των παιδιών.


Τις εργασίες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.
Στην συγκεκριμένη παιδική χαρά έχουν τοποθετηθεί εξοπλισµοί για τέσσερεις ηλικιακές οµάδες χρηστών που αναφέρονται σε νήπια, παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας. Λόγω της γειτνίασης με το 37ο Δημοτικό Σχολείο, έχει δοθεί έμφαση στα παιδιά σχολικής ηλικίας. Το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού, θα είναι προσβάσιμο και από παιδιά με αναπηρίες.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου ανέφερε: «Επισκεφθήκαμε έναν ακόμη χώρο που απευθύνεται σε παιδιά, σε μια περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες και είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτή μας την δέσμευση, για δημιουργία παιδικών χαρών σε κάθε γειτονιά του Ηρακλείου. 


Με αυτή την παιδική χαρά αλλά και την μεγάλη ανάπλαση που προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς στο Πάρκο Ερυθραίας, η περιοχή αποκτά προσβάσιμους χώρους για παιχνίδι και αναψυχή , που έλειπαν από τις συγκεκριμένες γειτονιές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........