Ο "Μίνωας" στο site του Γ.Αλεξάκη απαντάει ... σε όλα!

 Την τελευταία λέξη της τεχνολογίας - την τεχνητή νοημοσύνη - επιστρατεύει ο Γιώργος Αλεξάκης, ενσωματώνοντας το chatbot Μίνωας (που λειτουργεί με την ίδια τεχνολογία του chat-gtp), στην ιστοσελίδα της παράταξης της οποίας ηγείται στην προεκλογική κούρσα για τον Δήμο Ηρακλείου, mazi4heraklion.gr.


Ο Μίνωας είναι "εξειδικευμένος" στα προεκλογικά, και μπορεί καθένας να τον ρωτήσει για τις θέσεις και το πρόγραμμα του Γιώργου Αλεξάκη και της παράταξης "Μαζί για το Ηράκλειο".



Βέβαια οι απορίες και οι ερωτήσειςτων επισκεπτών της ιστοσελίδας παρουσιάζουν ήδη ενδιαφέρον, καθώς κατά τις δύο πρώτες ημέρες "παρουσίας" του Μίνωα στην ιστοσελίδα, οι χρήστες έχουν ρωτήσει πολλά και διάφορα: Ποιο είναι το πρόγραμμα του Γιώργου Αλεξάκη, γιατί να ψηφίσω τον Γιώργο Αλεξάκη, ποιο είναι το όραμά του για το Δήμο Ηρακλείου μέχρι και ... συνταγή για κουνέλι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μίνωας, είναι παρών, χωρίς ωράρια, πάντα ... ευγενικός και πρόθυμος να δώσει απαντήσεις!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........