Γ. Πλακιωτάκης: Η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι διαχρονική και τεράστια - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Γ. Πλακιωτάκης: Η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι διαχρονική και τεράστια

 Στην τελετή απονομής πτυχίων σε νέες εθελόντριες και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού στο Πολύκεντρο Σητείας, βρέθηκε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Λασιθίου Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, μαζί με τη βουλευτή επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Ειρήνη Αγαπηδάκη


 «Η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι διαχρονική και τεράστια. Τα στελέχη και οι εθελοντές του, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας σωτηρίας και στήριξης των συνανθρώπων μας σε κάθε ανθρωπιστική κρίση. Τους αξίζει η ευγνωμοσύνη μας και ένα τεράστιο ευχαριστώ», ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε: 

 

«Η κοινωνική αλληλεγγύη, η προσφορά, η αγάπη στον συνάνθρωπο, βοηθούν να επουλωθούν πιο γρήγορα οι πληγές που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

Ο κ. Πλακιωτάκης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σητείας κ. Παντελή Ανδρουλιδάκη, και συνεχάρη τον πατέρα Γεώργιο Γουλιέλμο, για την ανακήρυξή του ως Επίτιμου Προέδρου του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σητεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........