Στην 43η έκθεση βιβλίου του Συλλόγου Εκδοτών και Βιβλιοπωλών Ηρακλείου ο Περιφερειάρχης Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Στην 43η έκθεση βιβλίου του Συλλόγου Εκδοτών και Βιβλιοπωλών Ηρακλείου ο Περιφερειάρχης Κρήτης

 Πόλος έλξης είναι αυτές τις μέρες στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου η 43η έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται από τον Σύλλογο Εκδοτών και Βιβλιοπωλών Ηρακλείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Χιλιάδες βιβλία με πλούσια και ποικίλη θεματολογία προσελκύουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αναγνωστών, σε μια διοργάνωση που καταγράφεται ως ξεχωριστός θεσμός με πολύχρονη παρουσία και απήχηση.

Την έκθεση επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και σύμβουλο Τέχνης και σύγχρονου πολιτισμού Ευάγγελο Ζάχαρη, δίνοντας συγχαρητήρια στους εκθέτες για την πολύχρονη και διαρκή παρουσία της έκθεσης στην πόλη και την προσφορά των βιβλιοπωλών στην πνευματική ζωή του τόπου. 


Τον Περιφερειάρχη με τους συνεργάτες του υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Γιωργαλής ο οποίος και τους ευχαρίστησε για την στήριξη και τη διαχρονική συνεργασία.

Η καθιερωμένη έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023. Θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ και το κοινό θα μπορεί να ξεφυλλίσει και να επιλέξει ανάμεσα σε πληθώρα παλιών και νέων εκδόσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ