Δημήτρης Πιτσικάκης: Καταρτίσαμε σε χρόνο ρεκόρ ψηφοδέλτιο νίκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Δημήτρης Πιτσικάκης: Καταρτίσαμε σε χρόνο ρεκόρ ψηφοδέλτιο νίκης

 Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Συνεργασίας Ευθύνης – Με όραμα για το Μαλεβίζι»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ηλεκτρονική Πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών το το ψηφοδέλτιο της Παράταξης « Συνεργασία Ευθύνης - Με όραμα για το Μαλεβίζι» με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιτσικάκη.


Σε αυτό συμμετέχουν συνολικά 194 υποψήφιοι, 60% άνδρες και 40% γυναίκες.

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που εκπροσωπεί όλον τον δήμο Μαλεβιζίου, είναι πολυσυλλεκτικό, με έμπειρα και ικανά στελέχη, με γνώση και τεχνοκρατική αντίληψη και πρωτοποριακές ιδέες.Ένα ψηφοδέλτιο που έγινε για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τόπου με ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν σκληρά για αυτόν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, που κατά τη διάρκεια της υποβολής δεν έκρυψε την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό του, στο κατάμεστο από κόσμο εκλογικό κέντρο, δήλωσε μεταξύ άλλων:


«Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος ταυτόχρονα, που καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της «Συνεργασίας Ευθύνης – Με όραμα για το Μαλεβίζι». Με 194 υποψηφίους πάμε με αξιώσεις για τις εκλογές, πάμε για τη ΝΙΚΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που μας εμπιστεύονται. Την οικογένεια μου και το επιτελείο μου για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη στην όλη διαδικασία. Προχωράμε δυναμικά, με σεβασμό και πολιτικό πολιτισμό μέχρι τις εκλογές, για το Μαλεβίζι που μας αξίζει, για το Μαλεβίζι του αύριο» δήλωσε ο Δημήτρης Πιτσικάκης, μετά το τέλος της διαδικασίας.


Ο ίδιος ευχαρίστησε πάνω από όλα τον κόσμο που τον στηρίζει και ιδιαίτερα τα πρόσωπα που πίστεψαν στην νέα αυτή αυτοδιοικητική πρόταση αλλά δεν μπόρεσαν να είναι στο ψηφοδέλτιο λόγω του ισχύοντος ορίου που προβλέπει η νομοθεσία.

«Ακόμη και αν κάποιοι δεν καταφέραμε να είναι υποψήφιοι, να είστε βέβαιοι ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον ωραίο αγώνα. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς», κατέληξε ο κ. Πιτσικάκης.


Η αναλυτική λίστα με τα ονόματα των 194 υποψηφίων θα δοθεί στην δημοσιότητα μετά την επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, που θα γίνει, όπως πριν από κάθε εκλογική διαδικασία, σε δημόσια συνεδρίαση στις 10 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ