Στο Εργατικό Κέντρο η Ελένη Βατσινά

 Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου επισκέφθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 16.08.2023, η βουλευτής Ηρακλείου Ελένη Βατσινά, αντικρίζοντας ιδίοις όμμασι τις ζημιές που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο.


Η κ.Βατσινά ενημερώθηκε για τα γεγονότα από τον πρόεδρο του ΕΚΗ, Στέλιου Βοργιά, δηλώνοντας τη στήριξή της αφενός και τις ευχαριστίες της στο
Πυροσβεστικό Σώμα, αφετέρου, για την άμεση επέμβαση.
Σε δήλωσή της η Ελένη Βατσινά ανέφερε:

Το πέρασμα της φωτιάς, από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, άφησε πίσω του καταστροφή αλλά και πείσμα: Το πείσμα του μαχητικού προέδρου Στέλιου Βοργιά να επανέλθουν όλα γρήγορα στην πρότερη κατάσταση, πείσμα για να συνεχιστεί δυναμικά ο αγώνας για τα δικαιώματα των εργαζομένων.


Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εν αναμονή του πορίσματος για τα αίτια της φωτιάς για την "επόμενη ημέρα", που βρίσκει Σωματεία και φορείς ενωμένους σε μία γροθιά.
Φυσικά πολλές ευχαριστίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε άμεσα και αποτελεσματικά, προλαμβάνοντας τυχόν χειρότερη εξέλιξη.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........