Μεγάλη ποσότητα δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν οι αρχές, ενώ πρόεβησαν και σε συλλήψεΙς στο Ρέθυμνο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Μεγάλη ποσότητα δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν οι αρχές, ενώ πρόεβησαν και σε συλλήψεΙς στο Ρέθυμνο

 Μεγάλη ποσότητα δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν οι αρχές στο Ρέθυμνο και συνελήφθησαν τρία άτομα για καλλιέργεια και για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα.


   Στο πλαίσιο καταπολέμησης της καλλιέργειας κάνναβης, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.
   Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε μία φυτεία κάνναβης όπου σε τέσσερις ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καλλιεργούνταν 324 δενδρύλλια, όλα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.   Εντός της φυτείας βρέθηκε αλλοδαπός ο οποίος και συνελήφθη, όπως επίσης συνελήφθησαν και δυο Έλληνες οι οποίοι σύμφωνα με την προανάκριση σχετίζονται με τη φυτεία. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρία όπλα και φυσίγγια.   Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.


ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ