Ο Γιώργος Καρτσάκης με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Ο Γιώργος Καρτσάκης με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη

 Δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Καρτσάκη με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη 

Φίλες και Φίλοι !!  Στα επόμενα βήματα για την Κρήτη θα είμαι παρών.
Συστρατεύομαι με τον Σταύρο Αρναουτάκη, ώστε αυτά τα βήματα να είναι σκαλοπάτια προς τη διαρκή Ανάπτυξη "για την Κρήτη μας".Ανήκω στη νέα γενιά πολιτών, προέρχομαι από την "καρδιά" της κοινωνιας, μεγάλωσα με τις αξιες και το καθαρό βλέμμα της γνήσιας Κρήτης της υπαιθρου. Γεννήθηκα στη Βιάννο, με καταγωγή  απο τον Σκινια Μονοφατσίου  και το Τυμπακι Μεσσαράς  και μεγάλωσα στο Ηράκλειο.

Ως νέος εργαζόμενος και σκεπτόμενος πολίτης, βιώνω τις δυσκολίες και τα προβλήματα όπως όλοι μας κι αυτό ήταν εξαρχής το έναυσμα για την ενασχόλησή μου με το δημόσιο βιο.
Έχω εκπροσωπήσει επί σειρά ετών τους συναδέλφους μου αστυνομικούς, ως Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Λασιθίου, ασχολήθηκα ως αιρετός με την τοπική αυτοδιοίκηση στον Δήμο Αγίου Νικολάου ενώ διετέλεσα ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και πολιτικής σχεδίασης έκτακτων αναγκών .
Συνεχίζω τη δράση μου στα κοινά, φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου από όλο το νόμο Ηρακλείου και μαζί να αναδείξουμε τα προβλήματα αλλά και να προκρίνουμε  τις λύσεις.
Μαζί μπορούμε ... ακόμη περισσότερα!
Καρτσάκης Χ. Γεώργιος 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ