Σύλληψη Αξιωματικού της ΕΛΑΣ στα Χανιά για διαφθορά: Οι κατηγορίες που άσκησε ο Εισαγγελέας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Σύλληψη Αξιωματικού της ΕΛΑΣ στα Χανιά για διαφθορά: Οι κατηγορίες που άσκησε ο Εισαγγελέας

 Ποινική δίωξη με κατηγορίες για μία υπόθεση εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και μία δωροδοκία ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Χανίων σε βάρος του κατηγορούμενου αστυνομικού.


Ο γιος του, επίσης αστυνομικός, κατηγορείται για συνέργεια. Οι δύο συλληφθέντες, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή στις 11 το πρωί της Τετάρτης.


Στο μεταξύ και δεύτερο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ βρίσκεται στην Κρήτη, σύμφωνα με το cnn.gr,  για να ερευνήσει τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στους αδιάφθορους σχετικά με τον αστυνομικό, ο οποίος είναι μάλιστα διοικητής υπηρεσίας στο νησί και κατηγορείται ήδη για υπόθεση χρηματισμού μαζί μάλιστα με τον γιο του, ο οποίος επίσης υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία.Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία γυναίκα απευθύνθηκε στους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ και κατήγγειλε ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός ζήτησε εκβιαστικά 30.000 ευρώ για κάθε χρόνο που δεν θα χτυπά σε δημοπρασία μία καντίνα στην περιοχή για την οποία ενδιαφερόταν και η καταγγέλλουσα.


Τελικά, προσημειώθηκαν 8.000 ευρώ ως προκαταβολή και μάλιστα πήγε να τα παραλάβει ο γιος του αστυνομικού. Το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που είναι στο νησί ερευνά και μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ζητούσε χρήματα και για να σβήσει κλήσεις από τροχονομικές παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ