«Το Κορίτσι και το Όνειρο», από την Περιφέρεια Κρήτης, με ελεύθερη είσοδο, στο Καστέλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας

 Την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 9.00 Μ.Μ. στο Καστέλι του Δ. Μινώα Πεδιάδας, θα παρουσιαστεί η παράσταση με τίτλο “Το κορίτσι και το όνειρο”, σε σκηνοθεσία και Γενική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Μεταξάκη, από την παιδική σκηνή του Σχήματος 7.

Μια διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο έργο του Mike Kenny “Το Αγόρι με τη Βαλίτσα” και η εξαιρετική μετάφραση της Ξένιας Καλογεροπούλου, που ασχολείται εδώ και χρόνια με το παιδικό θέατρο. έρχεται να αναδείξει το υπέροχο κείμενο.

 


Λίγα λόγια για το έργο

Η μικρή Ναζλί ζει σε μια χώρα της Μέσης Ανατολής. Ξεσπά πόλεμος και η οικογένειά της αναγκάζεται να φύγει για να σωθεί. Ωστόσο τα χρήματα δεν αρκούν για να ταξιδέψουν όλοι και οι γονείς της την στέλνουν μόνη της στον αδερφό της στο Λονδίνο. Η Ναζλί φαντάζεται ότι είναι ο Σεβάχ ο Θαλασσινός και διασχίζει ερήμους, βουνά και θάλασσες, με μόνη της συντροφιά την Κρίσια – ένα κορίτσι που έχει κι αυτό τον ίδιο προορισμό. Στη βαλίτσα έχει τις ιστορίες που της έλεγε ο πατέρας της.

Διάρκεια παράστασης: 70′

Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Γενική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μεταξάκης

Εφέ Ήχου/VIDEO: Άγγελος Αρβανίτης

Φώτα/Ήχος: Γιώργος Χαρούλης

Ηθοποιοί: Σπυρίδων Μπουρλεσιας, Γιούλη Παπαδάκη, Χρυσή Ρόου, Μαρίνα Σπανάκη

Υποστήριξη Δήμος Ηρακλείου και ΔΗ.Κ.Ε.Η.


«Το Κορίτσι και το Όνειρο», από την Περιφέρεια Κρήτης, με ελεύθερη είσοδο, στο Καστέλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........