Αλέξης Καλοκαιρινός: Άμεση προτεραιότητα η σύνταξη κανονισμού λειτουργίας του Δήμου Ηρακλείου και οι προσλήψεις προσωπικού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Αλέξης Καλοκαιρινός: Άμεση προτεραιότητα η σύνταξη κανονισμού λειτουργίας του Δήμου Ηρακλείου και οι προσλήψεις προσωπικού

 Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.


Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παρουσίασαν τα ζητήματα που τους απασχολούν και αφορούν θεσμικά και λειτουργικά θέματα, επισημαίνοντας ότι δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια, στην υγιεινή και τη χωροταξική οργάνωση των υπηρεσιών.


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός από την πλευρά του, υπογράμμισε πως η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τα στελέχη του Δήμου Ηρακλείου είναι βασική αρχή της προγραμματικής πρότασης της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη». 


Επίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε πως θα αποτελέσει άμεση προτεραιότητα η σύνταξη του κανονισμού λειτουργίας, μια πρόταση που θα είναι σύγχρονη και λειτουργική.

Στη βάση αυτής, όπως τόνισε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, θα προχωρήσουν και οι αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού, γεγονός που θα επιτρέψει την ανάπτυξη των υπηρεσιών του Δήμου σε όλη την έκταση του, προς όφελος όλων των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ