Μενέλαος Μποκέας: «Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, ενώνει 195 Μαλεβιζιώτισσες και Μαλεβιζιώτες που μάχονται καθημερινά». - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Μενέλαος Μποκέας: «Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, ενώνει 195 Μαλεβιζιώτισσες και Μαλεβιζιώτες που μάχονται καθημερινά».

 «Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, ενώνει 195 Μαλεβιζιώτισσες και Μαλεβιζιώτες που μάχονται καθημερινά. Με ενθουσιασμό, πίστη, επιμονή και συνεχή προσπάθεια. Με φρέσκια ματιά, αλλά και εμπειρία. Με πάθος για δουλειά! Γιατί, το Μαλεβίζι Μπορεί»!


Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ολοκλήρωσε χθες την υποβολή του ψηφοδελτίου της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί» στην ηλεκτρονική πύλη δήλωσης υποψηφιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Μενέλαος Μποκέας απευθυνόμενος στα μέλη του ψηφοδελτίου δήλωσε περήφανος, υπογραμμίζοντας «τιμή και χαρά μου να είστε συνοδοιπόροι στον αγώνα για να συνεχίσουμε να αλλάζουμε το Μαλεβίζι».


Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του ψηφοδελτίου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι, παρουσία του συνόλου των υποψηφίων του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ