3ο Φεστιβάλ «Συλλογικοί Βηματισμοί» Στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου Στοv Προμαχώνα Του Σαν Σαλβατόρε, Στα Χανιά.

  H Συλλογικότητα για το Εναλλακτικό και Αλληλέγγυο ΕμπόριοTerraVerde (Γη Πράσινη) οργανώνει και σας καλεί στο 3ο φεστιβάλ «Συλλογικοί Βηματισμοί» στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου στοv προμαχώνα του Σαν Σαλβατόρε, στα Χανιά.


Για τρεις ημέρες, ο προμαχώνας ζωντανεύει με συζητήσεις, θέατρο, δρώμενα, και πολλή μουσική.

Συναντιόμαστε, συνδιαλεγόμαστε, ενδυναμώνουμε τα δίκτυα που μας ενώνουν.


Κουβεντιάζουμε για τα προτάγματα που μας κινητοποιούν. Κουβεντιάζουμε για την αλληλεγγύη, την οργάνωση από τα κάτω, τον σεβασμό στον παραγωγό στη γη και το περιβάλλον .

Συλλογικοί βηματισμοί ενάντια στην απομόνωση. Γιατί τα συστημικά προβλήματα δεν είναι ατομικά, είναι κοινωνικά και αντιμετωπίζονται συλλογικά.

Συλλογικοί βηματισμοί για να μπορούμε να ζούμε και να παραμένουμε δημιουργικοί χτίζοντας υποστηρικτικές και συντροφικές δομές.

Μικροί, συλλογικοί βηματισμοί με πυξίδα την Αλληλεγγύη

thumbnail_Afisa_%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%233_2023


Αναλυτικά το Πρόγραμμα :

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

21:00 Θεατρική παράσταση “ Εγώ ελπίζω να την Βολέψω ‘’ || ΔεςΠολλες


Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

19:30 Συζήτηση - Εκδήλωση '' Γεωργία και περιβάλλον '' Κοντουδάκης Γ ( Γεωργός – Συνεταιριστής ) , Πρεκατσάκης Γ ( Γεωργός – Γεωπόνος ) , Ροζάκης Σ ( Γεωργοικονομολογός καθηγητής πολυτεχνείου Κρήτης ) , συντονισμός από Terra Verde (ΠΑΠ - Μελισσοκόμος ) . Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

21:00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Hhv

kayheal & Samanos

Nαρκοληψία

Druid

Γλέντι με τους Ασκελετούρ


Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

19:30 Παρουσίαση κόμικς: Δρακοδόντι // Χαΐνης Δ. Αποστολάκης ( Συγγραφέας ) , Ν. Μπράτος ( εικονογράφος ) , Συντονισμός Δ. Μαριδάκης || Οργάνωση : Chanartoon

21:00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ

PULSAR

Χαΐνηδες

*Την Παρασκευή και το Σάββατο παραγωγοί, οικοτέχνες, φορείς με κοινωνική δράση και φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας θα βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης με περίπτερα για έκθεση προϊόντων και ενημερωτικό υλικό.

Και ακόμα παιδικό παιχνίδι και διάφορα δρώμενα

Μικροί, συλλογικοί βηματισμοί με πυξίδα την Αλληλεγγύη

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........