Επιτυχημένη Συμμετοχή του ΕΑΠ στην 87η ΔΕΘ 2023 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Επιτυχημένη Συμμετοχή του ΕΑΠ στην 87η ΔΕΘ 2023

 Ιδιαιτέρα επιτυχημένη είναι η συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 87η ΔΕΘ, όπου σε ένα σύγχρονο χώρο στο Stand 3 του Περιπτέρου 14 «Akademia» προβάλλονται τα προγράμματα σπουδών των τεσσάρων (4) Σχολών του, τα Σύντομα Προγράμματα του Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, καθώς επίσης και τα οnlabs εργαστήρια του ΕΑΠ.


Δίδεται η ευκαιρία στους πολυάριθμους επισκέπτες της ΔΕΘ να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές, οι οποίες αποτελούν προϊόν της διεπιστημονικής συνεργασίας των Μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ και των ερευνητών του.Κατά την έναρξη της λειτουργίας το περίπτερο επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων, οι Πρυτάνεις του Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου, του Ιονίου Πανεπιστημίου

και Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο τ. Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κρατικών Υποτροφιών Καθηγητής Μιχάλης Κουτσιλιέρης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΤΑΠ Καθηγητής Σταύρος Νικολόπουλος , O Πρόεδρος του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών Καθηγητής Βασίλης Λουκόπουλος, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων Ερευνητικού Κέντρου Καινοτομίας «ΑΘΗΝΑ» Χρυσόστομος Στύλιος και Καθηγητές από διάφορα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.


Ξεχωριστή ήταν η επίσκεψη της πρέσβειρας Ιταλίας Patrizia Falcinelli και μελών του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης στο περίπτερο του ΕΑΠ, όπου συζητήθηκαν θέματα ακαδημαϊκής συνεργασίας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Προέδρο του ΕΑΠ Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, τον Κοσμήτορα της ΣΚΕ Καθηγητή Αυγουστίνο Δημητρά, τον Καθηγητή Δημήτρη Καλλέ, την Επίκουρη Καθηγήτρια Χριστίνα Ακριβοπόυλου , την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Μαριάννα Ταλιούρη και με έμπειρα στελέχη του διοικητικού προσωπικού του ΕΑΠ. Η έκθεση αναμένεται να διαρκέσει δύο (2) εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ