Συνεργασία Ευθύνης: Πόρτα- πόρτα ενημέρωση και καταγραφή πολλών προβλημάτων

 Διττό στόχο έχουν για τη «Συνεργασία Ευθύνης» οι περιοδείες που είναι σε εξέλιξη από τον υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη και την ομάδα του.


Δεν είναι μόνο η προσωπική επαφή και η ανάλυση του προγράμματος και των προγραμματικών θέσεων, αλλά η συνεχής καταγραφή όλων των προβλημάτων, σε όλες τις περιοχές.


Η «Συνεργασία Ευθύνης» δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό, ως η αρχή μιας πολιτικής που θα ακολουθηθεί και μετά τις εκλογές, όχι μόνο από τον επικεφαλής αλλά και τους υποψήφιους.
Μια διαρκής συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών και τους κατοίκους.

«Μόνο αν ξέρεις ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα, τα δεις από κοντά, μπορείς να δρομολογήσεις λύσεις», επαναλαμβάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης που έχει ξεκαθαρίσει τη διαδρομή που θα ακολουθήσει.

Όπως και στο Γάζι έτσι και στα χωριά αλλά και στις τουριστικές περιοχές , τα προβλήματα είναι ίδια.

Εστιάζονται στην καθημερινότητα και στη λειτουργικότητα και στην οχύρωση των περιοχών.

Η καθαριότητα, ύδρευση –άρδευση, αντιπλημμυρικά πρώτα στην ατζέντα και στην ενδοχώρα και στα παράλια.

Σε όλες τις περιοδείες είναι εντυπωσιακό το θερμό καλωσόρισμα των κατοίκων προς τον κ. Πιτσικάκη και την ομάδα του.


Εμφανής και η αγωνία που έχουν για να δουν τον τόπο τους να «ανθίζει» και να λυθούν επιτέλους χρόνια ζητήματα.

Τις προηγούμενες ημέρες οι σταθμοί της περιοδείας ήταν το Καβροχώρι, το Λιμανάκι, η Λευκαδιά, το Παλαιόκαστρο, μια περιοχή που ένα χρόνο μετά τη φονική κακοκαιρία ακόμα δεν έχει δει ουσιαστικές παρεμβάσεις θωράκισής της από πλημμυρικά φαινόμενα.

Την Τρίτη 12/9 η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Αχλάδα, το Μαδέ, το Αμμούδι και το Φόδελε. Περιοχές με ξεχωριστά προβλήματα η κάθε μία που συγκλίνουν στα αντιπλημμυρικά έργα, τον βιολογικό, τους χώρους στάθμευσης και προσβασιμότητας ΑΜΕΑ και την τουριστική προβολή.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........