Οσα «ξέχασε» η αστυνομία στην υπόθεση του Κώστα Μανιουδάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Οσα «ξέχασε» η αστυνομία στην υπόθεση του Κώστα Μανιουδάκη

 Ακόμα ένα θύμα, ακόμα μία εξοργιστική υπόθεση αστυνομικής αυθαιρεσίας


Ο θάνατος του Κώστα Μανιουδάκη στα Χανιά, που αποδόθηκε αρχικά σε ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, έχει πολλά σκοτεινά σημεία.


 Οι καταγγελίες των συγγενών του 58χρονου, οι μαρτυρίες και τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν για την άσκηση υπέρμετρης βίας από πλευράς των αστυνομικών και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που ήταν εγχειρισμένος λόγω στεφανιαίας νόσου, αποκαλύπτουν μια προσπάθεια να αποκρυβεί ακόμα ένα περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσία.


Τα ακριβή αίτια του θανάτου αυτού του ανθρώπου πρέπει να έρθουν στο φως. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι η αστυνομία στα Χανιά προσπάθησε να συσκοτίσει την υπόθεση. Από το αρχικό αφήγημα για απλό τροχονομικό έλεγχο και ένα τυχαίο έμφραγμα, πλέον μαθαίνουμε για κυνηγητό, για χτυπήματα από τους αστυνομικούς, για χειροπέδες στο θύμα και για κηλίδες αίματος στο σημείο του συμβάντος.


Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το δόγμα της ΕΛ.ΑΣ.: «Και τίποτα να μη γίνει, ξύλο θα πέσει». Και στην περίπτωση αυτή φαίνεται πως είχε τραγικά αποτελέσματα.


Ανακοίνωση των Οργανώσεων Βάσης Κρήτης του ΜέΡΑ25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ