Με τη Διοίκηση και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου συναντήθηκε η Μαρία Καναβάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Με τη Διοίκηση και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου συναντήθηκε η Μαρία Καναβάκη

 Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη.


Η κ. Καναβάκη έκανε παρουσίαση του συνδυασμού "Ηράκλειο Για Σένα" και μίλησε για την αξία του εμπορικού συλλόγου στην οικονομική ζωή της πόλης.


Αναφέρθηκε στην επιβεβλημένη συνεργασία που θα πρέπει να έχει η εκάστοτε Δημοτική Αρχή με την Διοίκηση του εμπορικού συλλόγου, μεταξύ άλλων για θέματα όπως το κυκλοφοριακό και τα έργα ανάπλασης, αλλά και για ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των καταστημάτων.Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους μια στενή συνεργασία ενώ η Διοίκηση του Συλλόγου δεσμεύτηκε να στείλει γραπτώς τα αιτήματά του στην Επικεφαλής του συνδυασμού.

Η Μαρία Καναβάκη σημείωσε ότι ήταν και είναι παρούσα σε ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του συλλόγου και μάλιστα όχι μόνο του κέντρου, αλλά και όσων εμπόρων δραστηριοποιούνται στα προάστια του Ηρακλείου.


"Η τοπική αγορά πρέπει να στηριχθεί ουσιαστικά. Αποτελεί πολύτιμο κρίκο της αλυσίδας της πόλης", τόνισε με νόημα και πρόσθεσε ότι "τα εμπορικά καταστήματα εντός των τειχών αποτελούν πηγή "ζωντάνιας" για το ιστορικό κέντρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ